nşaat Sonrası Temizlik Nasıl Yapılır? Püf Noktaları?  “İnşaat sonrası temizlik yaparken püf noktalarına değiniyorlar mı? ve “İnşaat sonrası pisliğini istediğim şekilde gideriyorlar mı?” gibi soruları kafanız da sürekli düşünmüş ve kendinize dert etmişsinizdir. Bütün bu sıkıntılarınızı Konya stc temizlik şirketi olarak bizi tercih edin biz bu sorunlarınıza çözüm bulalım, gönül rahatlığıyla bizimle çalışabilirsiniz.

Firmamızın temizlik esnasında kullandığı ürünler (TSE) standartlarına uygun olup uygulandığı bölgede temizlik esnasında hassas yüzeylere zarar vermez. İnşaat ve tadilat sonrası temizlik alanında hizmet veren bir temizlik firması olarak en kaliteli ve en uygun fiyat seçenekleri ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız. NOT: İdaa ediyoruz Konya’da İnşaat sonrası ve tadilat sonrası denince yılların tecrübe ve uzman kadrosu ile siz değerli müşterilerimize %100 memnuniyet garantisi veriyoruz.

İnşaat sonrası temizliği en zor temizliklerden bir tanesidir. Evinizde veya iş yeriniz de tadilat yaptırdınız veya yeni bir ev aldınız, her yer moloz kalıntıları, harçlar, fayanslarda ve parkelerde alçı, sıva kalıntıları, boya ve kireç kalıntıları gözünüzü mü korkutuyor? Korkutmasın KONYA STC TEMİZLİK ŞİRKETİ burada. Elemanlarımızın her biri kendi alanında uzmanlaşmış bireylerden oluşur.Temizlik yapılacak mekana girildikten sonra yapılacak işler ve kullanılacak malzeme tespit edilir ve iş paylaşımı yapılarak temizliğe başlanır.